Spil i stedet for at ryge
Københavns Kommune opfordrer i en ny indsats rygere til at tage en røgfri rygepause.

Københavns Kommune opfordrer i en ny indsats rygere til at tage en røgfri rygepause. Rygerne kan bruge kommunens nye skodspil online ’Skodspillet’ er en app, der downloades fra Google Play og Apple Store og indeholder et spil, bygget over Tetris.

– Vi ved, at tre ud fire rygere i dag ønsker at stoppe, men mange synes, at det er for svært at stoppe helt fra den ene dag til den anden. Derfor opfordrer vi til en røgfri rygepause, så rygerne får én succesoplevelse ad gangen. Forhåbentligt bliver de på den måde klar til et rygestop, siger sundheds- og omsorgsborgmester Sisse Marie Welling.
En del af indsatsen er Skodspillet, hvor brikkerne ligner skodder, fordi mange rygere forbinder skodder med alt det negative ved rygningen – lugten, affaldet og den dårlige ånde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top