Skoletiden i København er blevet røgfri
Siden 1. januar har det været forbudt at ryge i skoletiden, også selv om eleverne opholder sig uden for skolen.

Siden 1. januar har det været forbudt at ryge i skoletiden, også selv om eleverne opholder sig uden for skolen. Andelen af daglige rygere blandt 16-34- årige københavnere er steget fra 13 til 15 procent de seneste fire år, og den udvikling ønsker politikerne i København at vende, og derfor vedtog Børne- og Ungdomsudvalget i efteråret, at skoletiden skal være totalt røgfri for alle elever også, når de opholder sig uden for skolen. Så 1. januar var det slut med at ryge i skoletiden på de københavnske folkeskoler. Senest den 1. marts skal skolerne have fastlagt, hvordan røgfri skole håndhæves, og hvilke sanktioner skolen vil anvende ved en evt. overtrædelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top