Populært bowlingarrangement i Brønshøj Boldklub
bowling2.jpg
Formand Kim Høg Madsen overrakte vinderholdet gavekort på 500,- til Opticare. Fra venstre er det Bent Wollerup/Wollerup Kloak APS. Kaspe Bilde/Sports Store APS. Kasper blev også bedste spiller blandt herrerne. Nina Ryberg/BB Sponserudvalg, Yvonne Garlin/Hellbrandt AS/Trykcenter, John Mikkelsen/Christensen Kjærulff stataut. revisionselskab. Foto: Claus Anker
En traditionsklub som lokalområdets snart 100-årige Brønshøj Boldklub har selvfølgelig også traditionsrige arrangementer

I mere end 20 år har Brønshøj Boldklub og klubbens netværk Erhvervsklubben ”Hvepsene” hvert år i januar måned holdt ”Nytårskur” i form af bowlingmesterskab for sponsorer og erhvervsklubmedlemmer.

Arrangementet blev afholdt lokalt i Grøndals Multicenter.”Med 66 deltagende var tilslutningen så stor, at vi få dage inden arrangementet måtte ansøge om flere baner” nævner Erhvervsklubbens formand Kim Madsen.

Virksomhederne dystede om den ærefulde titel som ”Årets bowlingmester 2019” – og det blev i år Kasper Bilde fra Sport Store på Frederikssundsvej 171, som løb med fornemme titel – og stolt og taknemmelig holdt en bevæget takketale ved overrækkelsen. På spindesiden var konkurrencen meget tæt – inden Henriette Blichager fra Husum Glarmester på Frederikssundsvej 278 velfortjent blev hædret som aftenens vinder på blandt kvinderne.

Under den efterfølgende middag blev samtlige hold præmieret – præmier som velvilligt var doneret af Erhvervsklubbens medlemmer og sponsorer.

Det blev atter en stor aften – med sportslig udøvelse, pleje af erhvervsnetværket og frem for alt hyggeligt samvær.

Humøret er altid højt, når Erhvervsklubben Hvepsene mødes til deres arrangementer. Bowlingen ingen undtagelse. Foto: Claus Anker

Den bedste dame blev Henriette Blichager fra Husum Glarmester flankeret af formanden Kim Høg Madsen. Foto: Claus Anker

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top