Om affaldshåndtering
DSC_1020.jpg
Foto: Privat
En af avisens læsere har læst artiklen i Brønshøj-Husum Avis om, at fsb´s boligafdeling i Husumgård har valgt at lukke affaldsskakterne

En af avisens læsere har læst artiklen i Brønshøj-Husum Avis om, at fsb´s boligafdeling i Husumgård har valgt at lukke affaldsskakterne, dels for at opnå en bedre miljørigtig sortering af affaldet, dels for at holde omkostningerne nede.

– Jeg Læste avisens historie om fsb Husumgård, og de lyksaligheder fsb mener at affaldshåndtering giver, siger han og medsender et foto fra Husumgård – Og sådan ser det tit ud, tilføjer han.

3 kommentarer om “Om affaldshåndtering”

  1. lone munk siger:

    Rotterede

  2. Bent Hansen siger:

    Er desværre ikke det værste billede som der er blevet vist . Har billeder der er værre end det . Men FSB vil jo ikke stå ved deres fejl og indrømme at det ikke virker . Og ejendoms kontoret syntes jo desværre også at folk er gode til at sortere deres affald men de billeder jeg har taget viser noget helt andet . Og kan kun sige at en rotterede er mildt sagt .

  3. Bent Hansen siger:

    Endnu et mislykket forsøg på at Få beboerne til at hoppe på at dekan spare penge . På deres affald men når vi som beboer i et ghetto område skal at der ikke sker noget ved banderne herude . Også får vi et nyt mørkt hjørne hvor skraldespande er fyldt op til weekenden og ejendoms funktionær som vi kun ser efter behov så kan man jo godt se at FSB får det til at se ud som om der bliver sparet . Men vi som beboer betaler jo en dyr leje men får kun forringelser det høre jo ingen steder hjemme . Vil da håbe at der er en bestyrelse i Husum gård som kan banke i bordet til de øverste i FSB . For det lader til at den driftsleder som har med Husum gård ikke viser sin stilling værd . Vis de kan gå hjem om fredagen uden at der bliver gjort noget ved affaldet og område . Så må man jo sige at FSB jo ikke lever op til deres ansættelse af personale når der står de skal kunne arbejde selvstændigt . Vil håbe folk klager over både området men også over ejendoms kontoret .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top