Ny hospitalsplan på vej
Region Hovedstaden skal have en ny plan for hospitalerne, der skal vedtages i 2019 og skal række frem til 2025.

Der bliver flere borgere i Region Hovedstaden – i 2025 forventes at være knap 2 mio. Samtidig er man ved at bygge nye hospitaler, som skal tages i brug i de kommende år, og de vil give nye, moderne rammer for patienter og pårørende. Forslag til Hospitalsplanen 2025 er netop sendt i høring frem til den 11. marts 2019 og kan ses på regionh.dk/hospitalsplan2025.

– Med høringen af den nye hospitalsplan vil vi gerne i dialog med borgere og øvrige interessenter for at høre deres ønske til fremtidens sundhedsvæsen, siger regionsrådsformand Sophie Hæstorp Andersen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top