Mere end dusinet fuldt
Mere-end-dusinet-fuldt.jpg
Andreas Lissau åbner Brønshøjs målorgie mod Fix efter blot fire minutter. Foto: Brønshøj Boldklub.
Det var bestemt ikke et reservemandskab Brønshøj sendte på banen mod Fix

Det hed sig, at Brønshøj Boldklub (2. division) ville stille med et reservehold mod Boldklubben Fix (serie 1) i den første træningskamp i 4-holdsturneringen, hvor Husum Boldklub og KFUM (begge Københavnsserien) er de to øvrige mandskaber. Det hedder sig også, at hvepse dør hen på efteråret/vinteren, og det kun er dronningen, der går i dvale …

Men Brønshøjs hvepse er hverken døde eller gået i dvale, og det blev bevist, at målinstinktet, der har været med til at sikre 100 års-jubilaren i 2. division en andenplads er intakt.

Så selv om der i lørdags både var sne og skidt på bolden i frostkulden på kunstbanen i Tingbjerg, så blev det til en enkelt scoring mere end ”det beskidte dusin”. 13-0 vandt Brønshøj.

Efter 26 minutter havde venstrekanten Andreas Lissau scoret fem af Brønshøjs seks mål.

Redaktør Christian Haslund fra Brønshøj Boldklub skriver:
– I 2. halvleg var det en anden venstrekant, Saad Abbouch, der scorede et flot hattrick. I alt endte det med en 13-0 sejr.

Brønshøj lagde ud i et højt tempo, og efter fire minutters spil, så havde Andreas Lissau bragt hvepsene foran 1-0, da to forsvarsspillere fra Fix begge missede bolden.
I det 34. minut slog Anton Holse en fantastisk aflevering gennem to kæder frem til Jonas Magnussen, som blev nedlagt i feltet. Straffe til Brønshøj. Mads Rønne skulle sparke straffesparket, men han måtte se sin afslutning blive reddet. Heldigvis for Rønne røg returen lige ud til ham, og han kunne alligevel lade sig hylde som målscorer, da han gjorde det til 7-0.

Seks kasser efter pausen
Hvepsene fortsatte, hvor de slap i 2. halvleg, og efter 50 minutter det 8-0, da Casper Löweens indlæg fik lov til at gå hele vejen i mål. I pausen var Saad Abbouch blevet skiftet ind, og fra det 59. minut til det 77. minut fik han scoret et vaskeægte hattrick, så stillingen nu var 11-0.
Kevin Bechmann Timm havde i første halvleg brændt nogle store chancer, men i kampens slutfase tog han revanche. Han kom nemlig på tavlen to gange og fik scoret til både 12-0 og 13-0. Sidstnævnte blev også kampens slutresultat.

Fix kom bedre med i 2. halvleg og havde også nogle rigtige gode muligheder. Men målmand Oliver Haslund leverede nogle flotte redninger og var samtidig gode venner med stolpen ved en enkelt lejlighed.

Brønshøj var utroligt effektive foran mål, fik også tanket en masse selvtillid og samtidig var det godt at se hvepsene i spillehumør.

BB møder Husum
Næste træningskamp er tirsdag den 29. januar kl. 17.30, hvor det gælder KFUM hjemme i Tingbjerg i 4-holds-turneringen. Husum og Fix møder hinanden kl. 19.30, også i Tingbjerg.

Før kampen mod Fix mødtes Husum og KFUM. Her fik KFUM bragt sig foran 1-0 ved Frederik Baarts, men Husum fik vendt det hele på hovedet med mål af Mikkel Bo Eriksen og Andreas Johnsen. Så det endte med en 2-1 sejr til de blå/hvide fra Husum.

På lørdag den 2. februar der så lagt op til et mægtigt ”knald” i Tingbjerg, når Brønshøj møder Husum. Hvis vejret arter sig, så kan det ikke udelukkes, at der kommer mange hundrede mennesker. Kampen spilles kl. 12.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top