Kulturen rykker ind i Brønshøj Vandtårn
vandtårnet.jpg
Foto: Kim Hølterman
Det bliver en åbning i arkitekturens, historiens og håndværkets tegn, når Københavns nye byrum for kulturelle totaloplevelser bliver indviet lørdag den 2. februar med åbningsceremoni, skattejagt, taler, reception, musik og lidt senere på aftenen en Vinterjazz-koncert

Dagen indledes med en historisk OMVENDT skattejagt for børn kl. 13.30. Her kan historien om Brønshøj Vandtårn opleves på egen krop, fordelt over poster og aktiviteter rundt på grunden og til slut et eksklusivt besøg i vandtårnet. Undervejs samler børnene byggematerialer til ”skatten”, som er den tidskapsel, der senere bliver indviet under åbningsceremonien.

Kl. 14.30 byder Kultur Nord og Brønshøj-Husum Lokaludvalg velkommen med et par ord inden Ib Lundings søn læser et uddrag af sin fars oprindelige tale fra indvielsen i 1930. Til slut byder Kultur- og Fritidsborgmester Franciska Rosenkilde indenfor og klipper snoren til tårnet.

Kl. 15 begynder en indvielsesceremoni, hvor publikum går ind i vandtårnet sammen med Brønshøj Kirkes Pigekor til et værk komponeret af Lil Lacy og Cæcilie Trier specielt til lejligheden. Værket akkompagnerer en ceremoniel støbning og nedsænkning af vandtårnets nye tidskapsel, som selvfølgelig bliver støbt i beton.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top