Husum-spillere kommenterer
Udtalelse fra 1. holdet efter Martin Kiim Krøgers overraskende farvel

Mikkel Howalt, en af Husum Boldklubs profiler på Københavnsserieholdet, er talsmand for 1. holdstruppen, og han har i den egenskab kommenteret situation på Husum Supports facebookside, efter at det blev klart, at Martin Kiim Krøger stoppede som træner med øjeblikkelig virkning af personlige årsager.

Mikkel Howalt skriver blandt andet: – Martins største bedrift i Husum er ikke alle oprykningerne, pointene eller de rekordmange karantænedage. Den største bedrift er kulturen i og omkring 1. holdet, som har spredt sig til resten af klubben: vinderkulturen, konkurrencekulturen og kulturen om at skabe plads til alle tænkelige og forskellige typer.

Man kan sige der blev skabt en kultur hvor man har hyldet mangfoldigheden. Og dét er en præstation. Og så kan man jo selvfølgelig lige så godt slutte på toppen.

Uvidenhed og jalousi
Andre klubbers trænere og medlemmer kommer nok til at læse dette. De kan jo ikke helt lade vær med at følge med i Husum, og vil nok trække på smilebåndene, måske endda grine, men det bunder i uvidenhed eller jalousi. Uvidenhed eller jalousi over hvordan sammenholdet og fællesskabet er i klubben, måske endda begge dele. Det var også bare et lille sidespring.

Hvad klubben og 1. senior taber, afhænger vel af hvor gode kulturbærerne er til deres arbejde. Vejen er vist, og måske tager det lidt tid at finde den igen, men man så det da Paulo stoppede, folk skulle lige finde sig, men de gjorde og sådan er det nok altid, Circle of Husum.

Men et kæmpe tak fra 1. senior skal lyde, vi er spændte på fremtiden. Det var nok også hvad der kunne blive fundet af superlativer omkring MKK. Nogen vil jo heller ikke savne Martin. Her tænker jeg på samtlige dommere, kanter og backer, der laver en lidt for hård tackling og skal have råbt hovedet af sig, linjedommere og hvem der tør råbe igen eller grine. Der er jo altid to sider af en sag, især når man bliver jagtet med et hjørneflag.

Lars Halkier tager over. Han har leveret flotte resultater for 2. holdet, kender Husum bedre end mange og er det helt naturlige valg. Har leveret en del oprykninger og fået 2. holdet op og spille lige op med divisions 2. hold. Intet mere end imponerende. Lars evner som træner er vigtige, men hans kendskab til klubben indefra, forstå den og spillerne, og det gør Lars, især de unge som der er mange af, er mindst lige så vigtige, for Husum er en unik klub.

Ikke fra nul
Så vi starter ikke fra nul, som mange andre klubber gør med trænerskifte.
Så et stort tillykke til Lars, vi ser frem til samarbejdet og vil gøre vores for det bliver et lykkeligt forhold.
Velkommen til Lars og tak for alt til Martin fra hele 1. senior.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top