Godt nytår fra Jesper Christensen
Jesper.jpg
1. januar markerer for mange af os, at nu er det tid at finde de sundere vaner frem efter masser af dejlig julemad og en festlig nytårsaften.

1. januar markerer for mange af os, at nu er det tid at finde de sundere vaner frem efter masser af dejlig julemad og en festlig nytårsaften. I år hjælper vi alle de unge rygere på vej med et kærligt skub i ryggen. Rygning er en af de farligste og mest sundhedsskadelige vaner, så derfor har vi i København besluttet, at skoletid er lig med røgfri tid for alle elever – uanset om man er på skolen eller er gået ud for at købe frokost.

Mon ikke de fleste borgere i Brønshøj og Husum har bemærket, at Bellahøj Skole gennemgår en omfattende renovering og udvides med et ekstra spor og over 100 nye fritidspladser. Det er en stor opgave både fordi skolen er bevaringsværdig og fordi den er i fuld drift under hele ombygningsperioden.

Skolevejen ved Bellahøj Skole bliver i øvrigt også mere sikker, når der etableres bump for at sænke bilernes hastighed. I de kommende år investerer vi massivt i Tingbjerg bl.a. for at skabe bedre kvalitet i daginstitutionerne for at give børnene de bedste forudsætninger for en god start på skolelivet.

2018 blev året, hvor Københavns Kommune gik med i alliancen Småbørnsløftet, der arbejder for at skabe lige muligheder for alle børn uanset deres baggrund. Forskning viser, at de første 1000 dage i et barns liv er helt afgørende for, hvordan man klarer sig resten af livet, derfor har vi i årets budget sat penge af til at udvikle den pædagogiske kvalitet i vores dagtilbud. I det nye år arbejder vi også videre med, at folkeskolen skal være det naturlige førstevalg.

Det kræver en høj faglig kvalitet og et godt miljø i skolerne, og den positive udvikling i elevernes karakterer og trivsel i disse år, vil forhåbentlig få endnu flere til at vælge den lokale skole til deres børn.

Alle ønskes et godt nytår.

Børne- og Ungdomsborgmester
Jesper Christensen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top