Fra Team ABC Junior til par nummer 7
Det spurtstærke talent Oliver Wulff Frederiksen, der var en del af Team ABC Junior i 2018, danner par med Michael Mørkøv i det legendariske par nummer 7 i den 57. udgave af 6-dagesløbet

16 stærke par med ryttere fra syv forskellige nationer, heriblandt otte danske ryttere, består feltet til Bilka 6-dagesløbet 2019 af. Torsdag indledes Bilka 6-dagesløbet 2019, det 57. københavnske 6-dagesløbet, i Ballerup Super Arena. 16 par er til start.

– Jeg synes at det er lykkedes, at få samlet et rigtigt stærkt felt. Hollænderne Havik/Stroetinga, belgierne De Ketele/De Pauw, par nr. 7 med Oliver Wulff Frederiksen og Michael Mørkøv og par nr. 9 med Marc Hester og verdensmester Theo Reinhardt er på papiret de største favoritter. Også Staniszewski/Pszczolarski, Polen, østrigerne Müller/Graf samt Jesper Mørkøv og Christian Grasmann er jeg sikker på vi får at se helt fremme. Det tegner til et meget åbent løb, der uden tvivl bliver fantastisk spændende. Jeg glæder mig helt vildt, forklarer Bilka 6-dagesløbets sportschef Jimmi Madsen.

Oliver Wulff Frederiksen skal køre sit første Bilka 6-dagesløb. Sidste år var han en del af Team ABC Junior 2018.

Der er mange ABC-ryttere med i Føtex 6-Dages Cup for de kommende stjerner. Der er par nr. 3 med Emil Schandorff/Nikolaj Mengel fra Team ABC Junior, par nr. 9 med Philip Mathiesen og Gustav Wang fra ABC og par nr. 15 med Adam Holm Jørgensen og Benjamin Hertz fra Team ABC Junior.

Cross-succes
ABCerne sad tungt på afslutningen af vinterens Ceramicspeed Cross Cup. Joshua Amos Gudnitz, Team ABC Juniors U19 cross-danmarksmester, vandt lørdag sin 4. ud af 4 afdelinger i cuppen for U19. Samtidig vandt Josh også, som den yngste rytter nogensinde, den samlede danske CeramicSpeed Cross Cup. Ingen tvivl om at Josh har forberedt sig rigtig godt, og at formen virkelig er der, inden næste weekends store opgave, VM på dansk ’hjemmebane’ i Bogense.

Klubbens ’datter-hold’, Team Giant-Assos Off-Road, tog sig af sejrene i både Herre A og Dame A ved hhv. Kenneth Hansen og Viktoria Smidth Knudsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top