Foredrag om Rotary i Brønshøj
HelgeAndersen.jpg
Helge Andersen fra Rotary i Brønshøj. Foto: Privat
De fleste kender navnet, men hvad er Rotary egentligt?

De fleste kender navnet, men hvad er Rotary egentligt? Det korte – og det lange – svar vil Helge Andersen, medlem af Rotary i Brønshøj, give, når han tirsdag den 22. januar, kl. 14 holder foredrag i Brønshøj Kirkes sognecenter på Præstegårds Allé 5.

– Rotary er et lokalt og internationalt netværk med spændende muligheder for aktive erhvervsfolk og selvstændige, der ønsker at udvikle deres erhvervsmæssige kompetence. Rotary består af engagerede og motiverede mænd og kvinder, der sætter høje etiske standarder som mål, siger Helge Andersen.

– Rotary er en unik, verdensomspændende organisation, der giver mulighed for menneskelig og faglig udvikling på tværs af faggrænser og niveau. Rotary er for mænd og kvinder i private og offentlige virksomheder eller selvstændige, som på tværs af faggrænser ønsker at lære andre at kende, skabe netværk og trække på hinandens erfaringer, tilføjer Helge Andersen.

Der er gratis adgang til foredraget.

FAKTA
Rotary består af 1,2 millioner medlemmer fra mere end 200 lande og geografiske områder.
Rotary har siden 1989 være en organisation for både kvinder og mænd.
Rotary blev stiftet i 1905

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top