Fernisering af Nørre G’s kunst
fernisering.jpg
Jesper Fabricius viste rundt. Foto: Carol Munkers
Inspirationen længe leve

Nørre G har gennem mange år lånt en mængde værker fra Statens Kunstfond, som kunstneren Jesper Fabricius nu har kurateret sammen med flere nye værker. Dvs. han har arrangeret dem på en anderledes og kreativ måde. Der er tale om i alt 127 værker af 25 kunstnere.

Forleden var der fernisering af værkerne, som alle hænger på de to gange på skolens 1. sal. Ferniseringen startede i festsalen, hvor Johanna Lassenius fra Statens Kunstfond fortalte om, hvorfor fonden donerer værker til det offentlige rum, og Jesper Fabricius fortalte om sin kuratering.

– Det var sjovt at lave og forhåbentlig sjovt at se på, sagde han.

Efterfølgende gik alle gennem gangene for at opleve værkerne i deres nye opsætning.

-Vi håber, at elever og lærere vil nyde at færdes på en skole med megen dejlig kunst og blive inspireret af den nye præsentation af værkerne, sagde Jesper Fabricius.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top