Dox:2700
Husum Biblioteks dokumentarfilmklub starter ny sæson i februar

Husum Bibliotek byder på endnu en god sæson for de filminteresserede.

Den 20. februar vises filmen “Væbnet med ordenes vinger” om den afdøde, danske digter Michael Strunge. Efter filmen er der besøg af instruktør Torben Skjødt Jensen, der fortæller om Strunges forfatterskab og sin interesse for forfatteren.

Den næste film er “Livet ifølge Anton” om Anton på 87 år, der lever sit eget stille liv sammen med sine 9 køer – fuldstændig som i gamle dage. Men kan han få lov til det for myndighederne? Det er instruktør Iben Haahr Andersen, der er gæst efter filmen den 20. marts.

“Shadow World – bag om den internationale våbenhandel” vises den 10. april. I den anledning er der besøg af Cand.mag. Kaj Pinholt Jespersen, der vil give et indblik i, hvad våbenhandlen med vores politiske ledere som villige mellemmænd betyder for drivkraften bag krig.

Sæsonen sluttes af den 8. maj med filmen “Mon de kommer om natten” om Rokhsar der flere gange har fået afslag på asyl i Danmark og nu venter på den endelige afgørelse. Frida og Aline fra Dansk Flygtningehjælp fortæller derefter om det danske asylsystem.

Alle film vises på onsdage kl. 18.30. Man køber billet/medlemskab af klubben på bibliotekets hjemmeside https://bibliotek.kk.dk/bibliotek/husum/arrangementer eller på biblioteket, hvor programmet også kan hentes.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top