Det sker i kirken uge 4
IMG_7612-2.jpg
Morgensang og fællesskab i Husum. Foto: Mette Lilly Nielsen
Ugens arrangementer og Gudstjenester i lokalområdet

Filmaften i Tingbjerg Kirke
Der er filmaften i Tingbjerg Kirke tirsdag den 29. januar, kl. 18.30. Der vises den britiske dramakomedie ”Victoria and Abdul” fra 2017. Et spændende drama med Judi Dench om venskabet mellem Dronningen af England og den indiske arbejder Abdul. Der er te/kaffe, mens man ser filmen.   

Morgensang i Husum Kirke
Også på torsdag kan du starte dagen med morgensang fra kl. 9-10 med andagt, morgenbrød og fællesskab i Husum Kirke. Alle er velkomne. Denne uge ved sognepræst Bettina Birk Jensen.

Kirkebio i Husumvold Kirke
Torsdag den 24. januar, kl. 18.30 er der igen kirkebio i Husumvold Kirke med en film, som blander tragedie og sort komedie, det absurde, det gribende og det rørende. Det er filmen ”Three Billboards outside Ebbing, Missouri” fra 2017.
Mildred Hayes har mistet sin datter, men politiet har tilsyneladende ikke foretaget sig meget. Hun får den idé at købe plads på tre reklamestandere i udkanten af byen. Her skriver hun en direkte besked til politiinspektøren. Sognepræst Stig Boel kommer med et kort oplæg, og efter filmen kan man diskutere det, der gjorde indtryk. Der begyndes der med en kort andagt i kirkerummet kl. 18.30. Gratis adgang.

Johannes Brahms i Husumvold Kirke
Husumvold og Husum Kirker inviterer til Ord & Musik i Husumvold Kirke, søndag den 27. januar, kl. 16. Traditionen tro rummer kirkernes fælles arrangementsrække også i 2019 en komponist-salon i Husumvold Kirke, og denne gang er turen kommet til Johannes Brahms (1833-1897), der i Bad Ischl i sit livs aften skrev ”De fire alvorlige sange”, komponeret til tekster fra Bibelen. Ved koncerten medvirker pianist Elisabeth Holmegård Nielsen, baryton Jakob Vad og Nicolai Elsberg som oplæser. Organist Eva Maria Jensen spiller orgel. Koncerten varer en times tid, og kirkerne håber, at man også har tid til et glas vin efter koncerten. Fri entré.

Gudstjeneste for børn
Bellahøj Kirke afholder en kort gudstjeneste for de mindste og deres forældre og familie søndag den 27. januar, kl. 10.30. Efter gudstjenesten er der lidt sødt og kaffe, the. Alle deltagere fra Babysalmesang og Rytmik og salmer-holdene er inviteret med til børnegudstjenesten og alle tidligere deltagere og deres søskende og bedsteforældre er meget velkomne, ligesom ethvert andet barn og familie, der er interesseret i at deltage i vores sang, dans, rytmik, bevægelse.

Rødovre Concert Band i Grundtvigs Kirke
Torsdag den 24. januar, kl. 19.30 spiller Rødovre Concert Band nytårskoncert i Grundtvigs Kirke. Michael Thomsen dirigerer det 65 mand store orkester og på programmet finder man bl.a. musik af Sebastian, Eric Whitacre, Wagner, Bach og Puccini. Aftenens gæstesolist er professor Jesper Juul fra musikkonservatoriet på basun. Der er gratis adgang.

Gudstjenester uge 4
Bellahøj Kirke
Frederikssundsvej 125
Torsdag 24/1, kl. 19:
Meditationsgudstjeneste
v/ Peter Møller Jensen
Fredag 25/1, kl. 14:
Ældregudstjeneste
v/ Johanne Haastrup
Lørdag 26/1, kl. 16:
Bellahøjmesse
v/ Peter Møller Jensen
Søndag 27/1, kl. 10.30:
Småbørnsgudstjeneste
v/ Asser Skude

Brønshøj Kirke
Brønshøj Kirkevej 8
Søndag 27/1, kl. 10:
Højmesse v/ Mia Lund Rao
Søndag 27/1, kl. 17:
Skumringsgudstjeneste
v/ Iben Palle Hansen

Husum Kirke
Korsager Allé 14
Søndag 27/1, kl. 10.30:
Højmesse
v/ Nikolaj Hartung Kjærby

Husumvold Kirke
Gadelandet 25
Søndag 27/1, kl. 10:
Højmesse v/ Stig Boel

Tingbjerg Kirke
Langhusvej 1
Søndag 27/1, kl. 10.30:
Kirkebrunch
v/ Mette Basbøll

Mørkhøj Kirke
Mørkhøjvej 177
Søndag 27/1, kl. 10.30:
Højmesse
v/ Katrine Blinkenberg

Sankt Antoni Kirke
(Katolsk)
Frederikssundsvej 225
Søndag 27/1, kl. 11:
Højmesse
Søndag 27/1, kl. 17.30:
Højmesse på polsk

Haraldskirken
Høje Gladsaxe Torv 3
Søndag 27/1, kl. 11:
Højmesse på engelsk
v/ Lars Oliver Stuhr

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top