Det sker i kirken uge 2
Ugens arrangementer og Gudstjenester i lokalområdet

Kendt feltpræst i Tingbjerg
Tirsdag den 15. januar er der kl. 17 kirkemiddag i Tingbjerg Kirke, kl. 18 gudstjeneste ved Mette Basbøll og kl. 19 foredrag. Denne aften er det tidligere feltpræst Victor Greve, som fortæller om sit ophold i Afghanistan. Hør om de mange beskyldninger, kampen for ikke at miste modet- efter at være kommet hjem, og at skulle bevare troen og gejsten efter et møde med den danske presse.
Alle er velkomne, og tilmelding til spisning er senest d. 11. januar.

Stadig morgensang i Husum
Det er stadig muligt at få en frisk start på torsdagen med morgensang i Husum Kirke med andagt, kaffe/te, morgenbrød og fællesskab. Der startes kl. 9. Alle er velkomne. Denne uge ved sognepræst Iben Hornshøj Sørensen.

Stadig legestue i Husumvold
Onsdag den 16. januar, kl. 10-12 er der atter legestue i Husumvold Kirke. Her mødes børn og voksne til hygge, sang og en masse leg. Gerd og Birte synger og leger med børnene, og de sørger for hjemmebagte boller, saft, te og kaffe. Det koster 5 kr. pr. familie at være med.

Gospel med Steven Hart
Der bydes velkommen til en medrivende gospelkoncert med Steven Hart tirsdag den 15. januar, kl. 19.30 i Brønshøj Kirkes Sognecenter på Præstegårds Allé 5. På programmet står blandt andre Down by the river Side og Amazing Grace. Under koncerten vil Steven Hart tage tilhørerne med en tur tilbage i gospelmusikkens historie og til slaveriet på De Dansk Vestindiske Øer.

Steven Hart, der er tidligere korsanger for Etta Cameron, er både traditionel men også utraditionel på flere områder, og en person, der med sin bagrund som dansk, amerikansk og afrikansk, bygger bro mellem mennesker. Der er gratis adgang.

Skumringsgudstjeneste i Brønshøj Kirke om misundelse
Brønshøj Kirke fortsætter her i det nye år søndagssuccesen med skumringsgudstjenester. De første af slagsen har de syv dødssynder som tema, og søndag den 13. januar, kl. 17 handler det om misundelse. For gudstjenesten står sognepræst Peter Nejsum.

Gudstjenester uge 2:
Bellahøj Kirke
Frederikssundsvej 125
Søndag 13/1, kl. 10.30:
Bellahøjmesse
v/ Johanne Haastrup

Brønshøj Kirke
Brønshøj Kirkevej 8
Lørdag 12/1, kl. 12:
Dåbsgudstjeneste
v/ Peter Nejsum
Søndag 13/1, kl. 10:
Højmesse v/ Peter Nejsum
Søndag 13/1, kl. 17:
Skumringsgudstjeneste
v/ Peter Nejsum. Tema: vrede

Husum Kirke
Korsager Allé 14
Søndag 13/1, kl. 10.30: Højmesse
v/ Iben Hornshøj Sørensen

Husumvold Kirke
Gadelandet 25
Søndag 13/1, kl. 10:
Højmesse v/ Stig Boel
Tingbjerg Kirke
Langhusvej 1
Tirsdag 15/1, kl. 18:
Gudstjeneste
v/ Mette Basbøll

Mørkhøj Kirke
Mørkhøjvej 177
Søndag 13/1, kl. 10.30: Højmesse

Sankt Antoni Kirke
(Katolsk)
Frederikssundsvej 225
Søndag 13/1, kl. 11:
Højmesse
Søndag 13/1, kl. 17.30:
Højmesse på polsk

Haraldskirken
Høje Gladsaxe Torv 3
Søndag 13/1, kl. 10:
Højmesse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top