Byfornyelsen på vej i Tingbjerg
IMG_6314.jpg
Foto: ef
Der er nu for alvor taget hul på planerne for en omfattende byfornyelse i Tingbjerg med opførelse af omkring 1.000 nye boliger. Snart står første del af nybyggeriet på Bytorvet (tidl. Lille Torv) klar til lejerne i både boligdelen og erhvervsdelen i stueetagen, blandt andet rykker den populære slagter over i det nye. Herefter nedrives resten af butiksområdet, og umiddelbart herefter udbygges anden del af torvet med bl.a. en Lidl-butik.

Der er nu for alvor taget hul på planerne for en omfattende byfornyelse i Tingbjerg med opførelse af omkring 1.000 nye boliger. Snart står første del af nybyggeriet på Bytorvet (tidl. Lille Torv) klar til lejerne i både boligdelen og erhvervsdelen i stueetagen, blandt andet rykker den populære slagter over i det nye. Herefter nedrives resten af butiksområdet, og umiddelbart herefter udbygges anden del af torvet med bl.a. en Lidl-butik.

2 kommentarer om “Byfornyelsen på vej i Tingbjerg”

  1. . siger:

    “Byfornyelse” = Der bliver revet et par bygninger ned, et par nye bliver bygget, og med et trylleslag ophører Tingbjerg med at være den tarvelige ghetto, som magthaverne har valgt at den skal være. Eller noget..

  2. Gulten Zumberi siger:

    Hejså jeg vil meget gerne sende en ansøgning til nye lidl i tingbjerg hvordan gører jeg det??

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top