Brønshøjs berømtheder
Tirsdag den 22. januar kl. 19 er der gratis lokalhistorisk billedaften i Kulturhuset Pilegården, som er dedikeret til bydelens kendte indbyggere gennem tiden

Brønshøj har gennem tiderne tiltrukket mange berømtheder og kendte, der her har kunnet bo fjernt fra storby og rampelys: Jørgen Ryg, Finn Ziegler, Hans Hedtoft, Bodil Udsen og mange andre. Kigger man forbi til den gratis billedaften kan man opleve billeder og små klip af dem, hvor de optræder og ikke mindst se, hvor i Brønshøj de boede.

Oplægsholderen er Helge Baun Sørensen fra Lokalhistorisk Selskab for Brønshøj, Husum og Utterslev. Han er selv vokset op i Brønshøj og er medlem af bestyrelsen for selskabet. Til daglig er han programmedarbejder i DR’s P2 og er desuden forfatteren bag Brønshøjbogen.

Har man spørgsmål til lokalhistorien, så holder foreningen åbent hus i sit arkiv i Pilegårdens lokale 4 hver torsdag kl. 18-20.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top