Besøg ”Borgen” med Pia Olsen Dyhr
PIA_OLSEN_DYHR_1051_HansZeuthen2018.jpg
Pia Olsen Dyhr. Foto: Hans Zeuthen
ARRANGEMENTET ER FULDT BOOKET. Vi takker for den store interesse.

Onsdag den 23. januar får 40 af Brønshøj-Husum Avis læsere mulighed for at komme på et spændende besøg på Christiansborg og i Folketinget. Vært og guide er SF´s formand, Pia Olsen Dyhr. Hun har været medlem af Folketinget siden 2007 og er valgt i Brønshøj-kredsen, hvor hun også har bopæl.

Efter en del tumult omkring formandsposten i SF, blev Pia Olsen Dyhr i februar valgt som partiets formand og har markeret sig som en central politiker i dansk politik. I Helle Thorning-Schmidts regering var hun først handels- og investeringsminister og derefter transportminister, indtil SF valgte at forlade regeringen.

Folketinget har den lovgivende magt i Danmark og en regering kan ikke blive siddende, hvis den har et flertal imod sig i Folketinget.

Folketinget består af 179 medlemmer valgt for maksimalt fire år. Heraf er to valgt på Færøerne og to valgt på Grønland. Næste valg til Folketinget skal afholdes senest den 18. juni 2019. Det bliver ikke det eneste valg danskerne skal til næste år, da der den 26. maj skal være valg til EU-parlamentet.

Besøget på Christiansborg afholdes onsdag den 23. januar, hvor vi mødes ved besøgsindgangen ved Christiansborg hovedtrappe kl. 18.45.

Tilmelding
ARRANGEMENTET ER FULDT BOOKET. Vi takker for den store interesse.

Folketinget_eksteriør.100411_858.Fotograf_Anders Hviid

Der nu lukket for tilmeldinger til besøg i Folketinget den 23. februar.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top