Velbesøgt julekoncert på Nørre Gymnasium
julekoncert-nørre-g.jpg
Foto: Privat
Der måtte sættes ekstra stole ind, da Nørre G. holdt julekoncert mandag den 3. december

Alle skolens musikklasser, skolens store bigband og det 60 elever store kor fremførte både klassiske og moderne julesange. Især var repertoiret fra de sidste års julekalendere omfattende. Nørre Gymnasium fejrer i dette skoleår 200 års jubilæum, idet skolen startede på Nørrebro i november 1818 og flyttede ud til os i Brønshøj i 1971.

Det fejrer gymnasiet bl.a. med en stor musical, som er sat sammen af numre fra de sidste 10 års forskellige forestillinger. Det er meningen, at den fremføres i slutningen af januar, hvor skolen også afholder orienteringsarrangementer for kommende elever.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top