Vandtårnsgrunden
For to uger siden, havde avisen en artikel om byggeriet på Vandtårnspladsen.

Søren Cloos – nabo til vandtårnet

For to uger siden, havde avisen en artikel om byggeriet på Vandtårnspladsen.

Det er rigtigt, at mange naboer er oprigtigt kede af, at byggeriet er blevet godkendt. Der har været mange indsigelser som omtalt i artiklen.

Jeg her vil her fremhæve en indsigelse, som ikke er nævnt, men som ved godkendelsen får betydning for alle borgere i Brønshøj. Teknik- og miljøforvaltningen har nemlig i processen besluttet, at der kun findes en etage i Vandtårnet med et etagemeterareal på 615. Baggrunden er selvfølgelig, at inddrages alle tre etager vil etagearealet forøges voldsomt med yderligere lovkrav om parkeringspladser og en stor forøgelse af byggeprocenten.

Konsekvensen for Brønshøjs borgere må derfor blive, at de visioner om en større og yderst spændende udnyttelse af Vandtårnets kulturelle muligheder ikke har gang på jorden, da etagerne jo ikke findes. Spejderne kan selvfølgelig glæde sig over resultatet, men kan Brønshøj?

Vandtårnets naboer har kæmpet for et Vandtårn og en vandtårnsgrund, som med respekt for sin fredede historie og oprindelige parkanlæg havde kunnet bevare sin arkitektoniske helhed og dermed understøtte nye kulturelle og kunstneriske aktiviteter i og omkring tårnet til gavn for bydelen og bydelens unikke vartegn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top