Søs Fenger sang julen ind
søs-fenger.jpg
Foto: MGA
Der var skruet gevaldigt op for julehyggen i Kulturhuset Pilegården, da Søs Fenger gav en udsolgt julekoncert med fællessang, anekdoter, klassikere, et par salmer og naturligvis en masse af sine egne sange

Det var Søs Fenger i en helt særlig juleudgave, der gav koncert i Pilegården tirsdag den 11. december, og var man ikke kommet i julestemning inden koncerten, så var man det i hvert fald bagefter. Repertoiret var bredt og bød blandt andet på fællessang af et par salmer, som ifølge sangerinden selv var udvalgt på grund af deres stærke kærlighedsbudskab. Den velspillende kvartet gav naturligvis også et godt udvalg af Søs’ sange som ”Inderst inde” og ”Fodspor i sneen”, som alle blev krydret med anekdoter.

Det var en stemningsfuld koncert med plads til både humor og seriøsitet. På scenen blev der summet op på livet, kærligheden, savnene og afsavnene, glæderne og Søs Fenger delte gavmildt ud af egne erfaringer på kryds og tværs. ”Folk er meget glade for den uhøjtidelige, men stemningsfulde stil, vi har valgt at følge”, udtaler Søs Fenger og fortæller videre;

”Vi trækker salmerne ned på jorden, så at sige. Med det menes, at vi har en meget jordnær tilgang til materialet, hvad enten det er traditionelle julesange, salmer eller mine egne sange. Det skaber en meget intim og intens atmosfære” slutter Søs Fenger.

Sidste ekstranummer bød på en fortolkning af Louis Armstrongs klassiker ”What a wonderful world”, som satte et fint punktum for bevægende musikalsk aften. Koncerten markerede samtidig sidste store navn i Pilegården 2018, men et nyt stort navn er allerede varslet til foråret, hvor Nikolaj Nørlund giver koncert.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top