Nørre G. knækker sprogkoden
Nørre-G.jpg
Foto: Nørre G
Kun få elever vælger studieretninger med sprog rundt om i landet, men noget tyder på, at man på Nørre Gymnasium er ved at finde en form, som tiltrækker de unge til f.eks. tysk og fransk

For Danmarks samhandel med andre lande er det vigtigt, at unge bliver uddannet, så de kan begå sig sprogligt og kulturelt.

Nørre G. har en række skoler i lande som Tyskland, Frankrig, Spanien, USA, Australien, som gymnasiet udveksler elever med. Et ophold hos en familie og skolegang i det pågældende land giver gode sproglige kompetencer.

Men gymnasiet afholder også hele dage, som det f.eks. skete torsdag den 13. december 2018, hvor universitetslektor Ulla Gjedde holdt oplæg om tysk og fransk sprog og kultur og hvor eleverne efterfølgende kunne prøve kræfter med deres mundtlige sprogfærdighed i diskussioner om fx overvågning, klima og satire.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top