Lys i Mørket
foto-charlotte-brøndum-stemningsbillede-lys-i-mørket-201218.jpg
Foto: Charlotte Brøndum
På trods af få dage til jul og en typisk dansk decemberregn, samlede 30 borgere sig i Ruten i Tingbjerg omkring et intimt arrangement i neonlysets skær og med højtlæsning, hjemmebagte æbleskiver over bål samt indvielse af lysinstallation på programmet.

På trods af få dage til jul og en typisk dansk decemberregn, samlede 30 borgere sig i Ruten i Tingbjerg omkring et intimt arrangement i neonlysets skær og med højtlæsning, hjemmebagte æbleskiver over bål samt indvielse af lysinstallation på programmet.

– Noget af det der er kendetegnende for Tingbjerg, er at der altid støttes op om arrangementer herude, fortæller gadeplansmedarbejder Mette Hansen og fortsætter: – Vi gør meget ud af at lave tingene fra bunden sammen med de unge, og så er det jo herligt at en gammel dansk juletradition som æbleskiver er, taler til alle smagsløg.

Julemusikken og ordene fra Den lille pige med Svovlstikkerne, læst højt af børnebibliotekar Betina Falsing, fik nysgerrige forbipasserende til at standse op og varme sig i lys i mørket i mere end en forstand. Tingbjerg-Husum Partnerskab, som arbejder for mere tryghed og reduceret kriminalitet i Tingbjerg og Husum Nord, donerede sidste år lysværker til Tingbjerg. Formålet er, at skabe mere liv og leg i området og at bidrage med et smukt lys i de mørke vintertimer.

Værkerne, der er lavet af lysprogrammørerne Allan Yde og hollænderen Jeroen Derks, lyser op langs Ruten frem til udgangen af februar 2019.
L ys i mørket er et samarbejde mellem tre aktører fra Tingbjerg-Husum Partnerskab: Tingbjerg Forums Ungeråd, Haven i Tingbjerg, der bagte og serverede æbleskiver og Tingbjerg Bibliotek\Kulturhus, der stod for de lysende ord i mørket.

Foto: Charlotte Brøndum

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top