Jul på Brønshøj Bibliotek
snemanden.jpg
Juletræ og snemand på biblioteket

Snemanden
Lørdag den 8. december kl. 11.00-11.30 kan man stå af juleræset for en stund og nyde den stemningsfulde julefilm bygget over Raymond Briggs’ bog ”Snemanden”, som traditionen tro vises på biblioteket op mod jul. En lille dreng bygger en snemand, som bliver levende julenat. En dejlig tegnefilm, helt uden ord men med rigtig god musik. For børn fra 4 år og deres voksne. Gratis. Kom bare – tilmelding er ikke nødvendig.

Juletræet med sin pynt
Kom og se børnebibliotekets flotte juletræ, som i år er pyntet af børnehaven Lærkereden. Skulle man få lyst til at lave julepynt til juletræet derhjemme, har biblioteket lette modeller og materialer parat i den bemandede åbningstid fra den 3. – 16. december.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top