Freja HK inviterer alle til Håndboldens Dag
Håndboldens-dag.jpg
Håndboldens Dag er for hele familien. Freja HK åbner dørene for alle den 5. januar.. Foto: Privat
Stort arrangement i Bellahøj Hallen den første lørdag efter nytår. Masser af aktiviteter for de allermindste til de voksne

Lørdag den 5. januar 2019 kommer Brønshøj og resten af Danmark til at syde af håndbold, når der for første gang afholdes den fælles åbent-hus-dag Håndboldens Dag. Du kan skyde 2019 ind med en sjov og aktiv dag for hele familien, når håndboldklubber over hele landet inviterer til Håndboldens Dag.

I Brønshøj er Freja HK er også med på den nationale åbent-hus-dag, så kom forbi Bellahøj Hallen, så garanterer vi for store smil og sved på panden.
Programmet for Håndboldens Dag hos Freja HK er:

09.00: Dørene åbner
09.15-10.00: Håndboldfitness (kombination af håndbold og fitness for voksne – der spilles på lille bane med blød bold, så alle kan være med!)
09.15-10.00: Trille Trolle (håndbold for de 2-4-årige)
10.15-11.00: U6/U8-håndbold
11.15-12.00: U10-håndbold
12.05-12.50: Five-a-side (kortbane håndbold med blød bold og uden tacklinger, for voksne)

– Vi er med som arrangører af Håndboldens Dag, fordi vi gerne vil være med til at promovere sporten og vise, at håndbold er andet og meget mere end den håndbold, vi kender fra fjernsynet. Jeg håber, at vi kan nå ud til både nuværende og tidligere håndboldspillere, men også alle dem, der ikke har prøvet at spille håndbold før, så de også kan få en fornemmelse af den sjove og sociale sport, håndbold er. Derfor håber vi at se både nye og kendte ansigter i hallen den 5. januar – alle er velkomne,” fortæller Emilie Munkø Lindholdt, seniorformand i Freja HK og tovholder på Håndboldens Dag.

Håndbold i hele januar
Håndboldens Dag ligger lige op til VM for herrer på hjemmebane i Danmark fra den 10. januar. Derfor vil der blandt andet være VM-plakater og tattoos til børn og barnlige sjæle.

Håndboldens Dag er et nyt initiativ under ”Bevæg dig for livet – Håndbold” i samarbejde mellem Dansk Håndbold Forbund, DIF, DGI og med støtte fra Nordea-fonden og TrygFonden. Det er første gang Håndboldens Dag afholdes, og tanken med dagen er, at så mange som muligt skal have mulighed for at prøve kræfter med håndbold i hyggelige og uformelle rammer, hvor både store og små kan være med.

Læs mere om Håndboldens Dag og se et kort over samtlige deltagende klubber på www.bevægdigforlivet.dk/håndboldensdag. Følg også arrangementet på Facebook: Håndboldens Dag i Freja HK

Læs mere om Håndboldens Dag her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top