Det sker i kirken uge 52
Ugens arrangementer og Gudstjenester i lokalområdet

Nytårskoncert i Kapernaumskirken
Den første nytårskoncert i Kapernaumskirken, Frederikssundsvej 45, afholdes torsdag den 3. januar, kl. 17. Det er kirkens egen organist, Peter Brenøe Lange, som indleder det nye år med at spille festlige orgelværker af bl.a. Buxtehude, Lemmens, Parry, César Franck, og Lefébure-Wély som passer til både boblevand og kransekage, som serveres efter koncerten.
Der er gratis adgang til koncerten, som varer 45 minutter.

Julefest i Husum Kirke
Husum Kirke afholder fredag den 28. december, kl. 14-16 traditionen tro julefest og inviterer til hyggelig, gammeldags julefest for hele familien. Med julefortælling, lege, bingo med præmier, dans om juletræet og julegodter. Sognepræst Iben Hornshøj Sørensen, organist Kirsten Thorup og diakonimedarbejder Maria Sandborg-Olsen deltager. Gratis, og tilmelding er ikke nødvendig.

Onsdagscafé i om tro og bønner
Onsdag den 2. januar, kl. 14-16 er temaet ”Aftaler med Gud” i Husum Kirkes Onsdagscafé ´til en eftermiddag med dokumentarfilm om troen og bønnen. Onsdagscaféen er fællesskab og gode samtaler krydret med vedkommende og spændende indslag.
Caféen er gratis, og det kræver ingen tilmelding.

Morgensang
Traditionen med morgensang om torsdagen, kl. 9-10 i Husum Kirke fortsætter den 3. januar i Husum Kirke. Her serveres en frisk start på dagen – men andagt, kaffe/te, morgenbrød og fællesskab. Alle er velkomne. Denne gang ved sognepræst Bettina Birk Jensen.

Musikalsk legestue
Den første lørdag i måneden kl. 10-12 slår Husum Kirke dørene op, så de 1-4-årige kan synge, danse, spille musik og lege sammen med deres voksne. Næste gang den 5. januar. Organist, korleder og musikpædagog Kirsten Thorup slår tonen an. Formiddagen rundes af med brød, frugt, te, kaffe, fri leg og snak. Legestuen er gratis, og tilmelding sker på www.husumkirke.dk.

Legestue i Husumvold
Der er fortsat legestue hver onsdag, kl. 10-12 i Husumvold Kirke. Her mødes børn og voksne til hygge, sang og en masse leg og hjemmebagte boller, saft, te og kaffe. Det koster 5 kr. pr. familie at være med.

½ times spaghettigudstjeneste
Der afholdes spaghettigudstjeneste for børn og barnlige sjæle tirsdag den 8. januar, kl. 17 i Husumvold Kirke. Her kan man komme med de hellige tre konger ud på en rejse for at finde det nyfødte Jesusbarn, Efter gudstjenesten er der som altid spaghetti med kødsovs til alle.

Gudstjenester uge 52
Bellahøj Kirke
Frederikssundsvej 125
Søndag 30/12, kl. 10.30:
Bellahøjmesse
v/ Peter Møller Jensen
Mandag 31/12, kl. 16:
Bellahøjmesse med
nytårsreception
v/ Peter Møller Jensen

Brønshøj Kirke
Brønshøj Kirkevej 8
Søndag 30/12, kl. 10:
Højmesse
v/ Karsten Thomsen
Mandag 31/12, kl. 15.30: Nytårsgudstjeneste
v/ Iben Palle Hansen
Tirsdag 1/1, kl. 14:
Nytårsgudstjeneste
v/ Peter Nejsum

Husumvold Kirke
Gadelandet 25
Søndag 30/12, kl. 10:
Højmesse v/ Stig Boel
Tirsdag 1/1, kl. 14:
Højmesse v/ Lise Mortensen

Tingbjerg Kirke
Langhusvej 1
Tirsdag 1/1, kl. 14:
Nytårsgudstjeneste
v/ Mette Basbøll
Husum Kirke
Korsager Allé 14
Søndag 30/12, kl. 10.30:
Højmesse
v/ Bettina Birk Jensen
Tirsdag 1/1, kl. 10.30:
Højmesse
v/ Nikolaj Hartung Kjærby

Mørkhøj Kirke
Mørkhøjvej 177
Søndag 30/12, kl. 10.30: Højmesse
v/ Katrine Blinkenberg
Mandag 31/12, kl. 15:
Nytårsgudstjeneste
v/ begge præster

Sankt Antoni Kirke
(Katolsk)
Frederikssundsvej 225
Søndag 30/12, kl. 11: Højmesse
Søndag 30/12, kl. 18: Højmesse på polsk

Haraldskirken
Høje Gladsaxe Torv 3
Søndag 30/12, kl. 11:
Højmesse på engelsk
v/ Lars Oliver Stuhr
Tirsdag 1/1, kl. 15:
Gudstjeneste med nytårskur

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Brønshøj-Husum Avis
www.bha.dk
Top