Syng yndlingsjulesangen
Erling.jpg
Erling Elmark Rasmussen. Foto: Åse Thuehøj
På torsdag kl. 19 inviterer Bellahøj Kirke til alsang

Ordet ”alsang” dækker over forskellige fællessangsstævner, som blev arrangeret under den tyske besættelse af Danmark i 1940. Traditionen opstod i Aalborg, bredte sig hurtigt til hele landet og kulminerede den 1. september samme år, da 750.000 mennesker sang sammen på 208 steder.

På torsdag kl. 19 inviterer Bellahøj Kirke til alsang med adventstidens sange og salmer ledet af Erling Elmark Rasmussen. Da mange i dag ikke ved hvad alsang betyder, har Bellahøj Kirke omdøbt alsang til sangaften.

I den første time er det Erling, der har udvalgt sangene og fortæller et par anekdoter undervejs. I den næste time, efter kaffen, kan man foreslå sin egen yndlingsjulesang fra højskolesangbogen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top