Sådan opgraderer du let soveværelset
BHA.dk_Bedrenaetter.jpeg
SPONSORERET INDHOLD: Soveværelset er det rum, hvor vi skal have ro omkring os, så vi får mest muligt hvile og bliver klar til den næste dags udfordringer. Det er meget individuelt, hvordan vi ønsker vores soveværelser indrettet, men hvis du trænger til lidt forandringer, er det uanset din stil let at tilføre nogle elementer og ændre lidt, så du får et opgraderet soveværelse

Mal den ene væg en anden farve end resten af væggene
En måde at give soveværelset mere dybde på, kan være ved at male eller tapetsere en af væggene, eksempelvis den, din seng stå op mod. Er du modig, og kan lide en lidt anderledes og vovet stil, kan du tapetsere med et mønstret tapet. Skal det være lidt mere afdæmpet og naturligt, kan du male væggen i en lys naturfarve.

Opsæt en sengegavl på din seng
Du kan få din seng til at se mere eksklusiv ud ved at opsætte en sengegavl på væggen ved hovedenden af sengen. Der findes massevis af forskellige sengegavle, så du kan give sengen stort set lige det udtryk, du ønsker. Udover at give en flot effekt til rummet, kan sengegavlen også bruges som ryglæn og derved tilføre komfort, når du eksempelvis sidder i sengen og læser.

Brug planter og billeder
Ved at indføre grønne planter, kan du give lidt liv til et ellers afdæmpet rum, og du får samtidig en naturlig luftrenser, så du kan få et bedre indeklima. Billeder på væggene kan tilføre personlighed, og her kan du vælge lige de billeder, plakater og malerier, du synes om.

Ind med tæpper, puder og skind
For at gøre soveværelset til en hyggelig hule, hvor man rigtigt kan putte og hvile sig, er det en god idé at bruge vamsede tæpper, store, lækre puder og bløde skind. Læg eventuelt et gulvtæppe under sengen, så du har noget varmt og blødt at træde ud på, når du står op.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top