Jazzballader og blues
wave_blues_band_2018.jpg
Foto: Pressefoto
Torsdag den 29. november kl. 20 er der lækre jazzstandarder tilsat bluestoner af nyere dato i Kulturhuset Pilegården

Uanset om det er et godt genhør med Chicago-bluesstandarder, eller materiale af nyere dato, så tilsætter Wave Blues Band altid numrene en god dosis kærlighed og troskab mod den originale nerve.

Bandet startede i 2012 med en ide om at spille traditionel blues af ikoniske bluesnavne som Muddy Waters, B.B. King, Albert King med flere. Siden fik bandet en kvindelig sanger, og så blev navne som Etta James og Koko Taylor tilføjet til listen over inspirationskilder. I 2014 udgav bandet sit første album og i 2017 fulgte en liveoptagelse fra Kulturhuset Pilegårdens café.

Bandets sammenspil gør deres koncerter til en dynamisk og spændende musikalsk oplevelse med et varieret repertoire. Bandets medlemmer er Linda De Las Mercedes på vokal, Bjarne Nygaard Hansen på guitar, Per Mørch Jensen på bas, Finn Hagested på trommer og Erik Pape på keyboard.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top