Bankospil i Freja HK
DSC_0529.jpg
De heldige vindere i Bellahøj Hallen. Foto: presse
Håndboldklubben Freja HK har afholdt bankospil i Bellahøj Hallen til fordel for klubbens ungdomsarbejde, og langt størstedelen af spillets præmier var sponsoreret af de forretningsdrivende på Frederikssundsvej, som gerne ville støtte klubbens arbejde med børn og unge

Temaet for årets bankospil var i år VM, da Danmarks herrelandshold er vært for VM til januar 2019. Der var derfor pyntet med internationale flag, og Dansk Håndboldforbund havde sponsoreret VM billetter og landsholdsspillertøj.

Kombineret med de mange dejlige præmier fra butikker, cafeer og restauranter på Frederikssundsvej blev det til nogle meget flotte gaver til de heldige vindere.

Boldklubben Freja blev stiftet 1961. ’Fødestedet’ var en et-værelses lejlighed i Bagsværd. Til stede var ti piger fra boldklubben Stefan og deres træner John Bjørklund, der også blev formand. Da den nykårne formand på en kostskole engang havde mødt en hund ved navn Freja, blev dette navn foreslået og vedtaget.

Det første, man sparede sammen til, var en håndbold. I starten holdt klubben til i Sydhavnen, for dér boede formanden. Men der kom virkelig skred i Freja, da han flyttede til Brønshøj. De første træningstimer klubben fik tildelt, var fredag aften på en skole i Grøndal. I dag er Freja HK den suverænt størst bruger af Bellahøj Hallen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top