Ungt par vandt guld ved NM i standarddans
I Ravnsborghallen i Køge fejede Melissa Wederkinck 14 år fra Brønshøj og Emil Majlund 15 år fra Lyngby modstanderne af gulvet. Parret har danset sammen siden april 2017

Melissa har danset i 10 år, og Emil har danset i 5 år. De startede med at danse sammen for 1½ år siden, og har på den tid haft en rigtig god sæson med mange præmieplaceringer, i både standard og latindans.

De Nordiske Mesterskaber var er en kombineret turnering, hvor der både blev danset standard og latin dans. Der var 15 par i deres række, og de dansede sig direkte i finale-runden. Herefter dansede Melissa og Emil sig til førstepladsen og dermed titlen som Nordiske Mestre.

Samme dag kunne de sikre sig en flot sølvmedalje i latindans, hvor de dansede op mod 17 par, gik direkte videre i finalen og kunne dermed sikre sig en flot 2 plads.

Melissa og Emil danser på konkurrence niveau. Parret træner 3 – 4 gange om ugen. De trænes af Micki Berg Højsgaard og Britt Bendixen hos Bendixen dans i Grøndalscenteret.

Parrets dans bestod af 5 standarddanse, vals, tango, slowfox, wienervals og quickstep, og 5 latindanse, cha- cha- cha, samba, rumba, jive og pasodoble. Foto. Privat

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top