Tilskud til bog om Tingbjerg
Strandberg Publishing A/S ønsker at indgå i et samarbejde med boligselskaberne SAB og fsb om at få skabt en publikation om Tingbjerg, som bl.a. skal indgå i organisationen Historie og Kunst i Københavns Kommune. Publikationen har bl.a. til formål at skabe en ny fortælling om Tingbjerg ved at beskrive bydelens historiske betydning som udtryk for […]

Strandberg Publishing A/S ønsker at indgå i et samarbejde med boligselskaberne SAB og fsb om at få skabt en publikation om Tingbjerg, som bl.a. skal indgå i organisationen Historie og Kunst i Københavns Kommune. Publikationen har bl.a. til formål at skabe en ny fortælling om Tingbjerg ved at beskrive bydelens historiske betydning som udtryk for velfærdssamfundets forestillinger og idealer om byudvikling. Udgivelsen skal efter planen finde sted ultimo 2019, og budgettet er på 955.000 kr. Organisationsbestyrelsen for SAB har bevilliget kr. 100.000 i tilskud til udarbejdelse af bogen om Tingbjerg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top