Revision af kommunens træpolitik
I 2016 vedtog Borgerrepræsentationen en træpolitik for København. Denne skal nu revideres, og formålet er at skabe en mere grøn by og fortsat bevare eksisterende træer og plante nye træer uden at hindre en udvikling af byen. Revideringen af træpolitikken er p.t. på vej gennem det politiske system på Københavns Rådhus. Forvaltningen foreslår, at det […]

I 2016 vedtog Borgerrepræsentationen en træpolitik for København. Denne skal nu revideres, og formålet er at skabe en mere grøn by og fortsat bevare eksisterende træer og plante nye træer uden at hindre en udvikling af byen. Revideringen af træpolitikken er p.t. på vej gennem det politiske system på Københavns Rådhus. Forvaltningen foreslår, at det fastholdes, at der skal plantes flere træer, sikres gode vækstvilkår samt et varieret udvalg af træsorter. Som noget nyt foreslås det, at eksisterende træer, der fældes, som hovedregel skal erstattes. Kommunen har dog kun i begrænset omfang mulighed for at håndhæve træpolitikken på private arealer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top