Nederlag før storkamp
Stadions håndboldherrer vidste på forhånd, at kampen på udebane mod Roskilde kunne blive mere end vanskelig. Og det kom desværre til at holde stik. I Roskilde Hallerne endte søndagens kamp med et nederlag på 20-27.

– Angrebsmæssigt manglede vi Michael Jensen, der brækkede hånden mod Korsør. Og forsvarsmæssigt fik Michael Bo rødt kort efter otte minutter. Og så var det meget tungt, siger træner Thomas Schou.

Efter tre indledende sejre i efterårssæsonen er det naturligvis ærgerligt, at Stadion taber den fjerde kamp. Især fordi topholdet FIF på søndag den 28. oktober kommer på besøg i EnergiCenter Voldparken Hallen kl. 14.30.

Fra Stadions side har man sat alle sejl til. Klubben holder således et stort sponsor-arrangement før, under og efter kampen.

Træner Thomas Schou har flere gange udtalt, at Stadion i forhold til mulighederne for at vinde 2. division og dermed sikre sig direkte oprykning til 1. division skal kunne måle sig med FIF.

FIF har været skræmmende i deres fire første kampe. Det er blevet til fire sejre med store margin: Korsør 19 mål, Næstved/Herlufsholm 8, Furesø 21 og Ydun 13.

Alligevel håber man på at præstere i Stadion-lejren, for man er flere gange tidligere vokset med opgaven på hjemmebane. Under alle omstændigheder er der lagt op til en god håndboldkamp.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top