Mostelauget har skabt en tradition i bydelen
2018 har været et rigtigt æbleår og over 200 æbletræsejere havde i lørdags fundet vej til Brønshøj Torv, hvor bydelens mostelaug med Lise Nielsen i spidsen, havde stillet kværn, to æblepressere og mandskab til rådighed, så alle kunne få mostet deres æbler

– Det er en fantastisk måde at få brugt sine nedfaldsæbler på. Hvis vi ikke havde denne mulighed, så var æblerne nok bare gået til hjemme på plænen – der er grænser for, hvor mange æbletærter, man kan lave, fortalte Jens Linnet og fastslog, at det også var en kærkommen lejlighed til at få talt med naboer. Udover at få mostet, var der også besøg af hortonom og frugtavler Maren Korsgaard, der blandt andet kunne fortælle om æblesorter. Derudover var Martin Grønbech fra Coffeesound forbi med sin kaffevogn og serverede gratis æblekage. Kunstner Susse Volander gav alle sine gode æbleidéer videre til de fremmødte børn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top