Magthavernes kunst
En anderledes kunstaften om ”Magthavernes Kunst” på Brønshøj Bibliotek

Vidste du, at både Franco og Churchill og adskillige amerikanske præsidenter selv malede? Til tider med overraskende interessant resultat. Oplev en aften med den underholdende kunsthistoriker Trine Ross, kunstanmelder på Politiken og kendt fra ”Kunstquiz” på DR K., når hun guider os igennem nogle af historiens indflydelsesrige politikere som malere.

Arrangementet er en del af bibliotekets åbne kunstklub ”BibNiks” program og foregår torsdag den 1. november kl. 19 på Brønshøj Bibliotek. Billetter kan købes på biblioteks hjemmeside eller på Brønshøj Bibliotek.


Mød kunstanmelder Trine Ross den 1. november. Pressefoto

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top