Loppemarked for hele familien
Igen i år har der været rift om stadepladserne til forårets store loppemarked i Kulturhuset Pilegården. Der er ting både til voksne og børn, når loppemarkedet løber af stablen søndag d. 4. nov. kl. 10-14

scene on a flea market


Det er ikke så få ting og sager fra bydelens mange kældre og loftsrum, der søger nye ejermænd på årets loppemarked. Kigger man forbi Brønshøjvej 17, så kan indlede jagten på det gode loppefund blandt mere end 40 stadepladser. Af dem er cirka en tredjedel af stadepladserne med ting og sager til børn, mens resten er til de voksne. Der er stadig ledige stadepladser til salg på Pilegårdens hjemmeside.
Er man mere på udkig efter et julemarked, så er ventetiden ikke lang. Den 25. og 26. november kl. 11-16 er der Julebazar og man kan købe en stand nu, hvis man har lyst til at sælge lidt ud af sine hjemmelavede kreationer.
Skulle vejret blive dårligt, så er der ingen alarm. – alt foregår indendørs. Der er fri entré.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top