Jazz og mad i Pilegården
jazz-lounge-pilegaarden-kred_MGA-2-kopi.jpg
Der er Jazz Lounge næste gang torsdag d. 15. november kl. 14-17. Jazz Lounge bandet. Foto: MGA
Torsdag den 11. oktober kl. 17-20 bliver dagens ret krydret med lækre jazztoner i Pilegården

Det er blevet ret populært at kigge forbi, når Café Pilen på Brønshøjvej 17 serverer dagens ret. Maden er gammeldags og selv de mest sultne går mætte hjem. Dagens ret serveres normalt på mandage og onsdage, men denne torsdag gør Café Pilen en undtagelse i anledning af den gratis jazzkoncert.
På scenen kan man opleve Jazz Lounge-bandet og et udpluk af gæstesolister. Bandet giver som regel koncert hver 2.-3. torsdag i måneden i eftermiddagstimerne, så en koncert i aftentimerne er ekstraordinær. Jazz Lounge-bandet består af en god håndfuld jazzmusikere. Repertoiret er håndplukkede jazzstandarder fra den amerikanske sangbog i swingstilen tilsat bossanova og sambarytmer. Alt sammen krydret med improvisation. Stemningen er afslappet, humøret er højt og maden er velsmagende.
Vil man spise dagens ret, så kan man med fordel reservere plads hos Café Pilen på miacafepilen@gmail.com eller tlf. 61 45 36 24 inden den 8. oktober

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top