Halloween – familievenlig uhygge!
halloween-i-pilegården.jpg
Fra gyserløbet ved Rytterskolen i 2017. Nu går turen gennem kulturhuset. Foto: Michael O. S. Jørgensen
Traditioner er kommet for at blive, og det er Halloween i 2700 også. Det er nu 7. gang uhyggen breder sig i Brønshøj. I år sker det fredag den 26. oktober kl. 16-20 og uhyggen rykker 300 meter væk fra Brønshøj Torv til Kulturhuset Pilegården på Brønshøjvej 17

Her venter der igen i år de 5-99-årige en hårrejsende totaloplevelse til Halloween, når Pilegården i samarbejde med foreninger, frivillige, butikker og andre lokale kræfter byder på gyserløb, workshops og uhyggeligt god mad og drikke, herunder en god heksegryde fra Brønshøj Bistro, som snart åbner i Blå Congos lokaler.

Kulturhuset Pilegården og Rollespilsakademiet har et gyserløb klar, som inddrager hele kulturhuset og haven. Her gør rollespillere og udklædte frivillige deres bedste for at skræmme deltagerne undervejs. De ligger på lur i buske, gemmer sig rundt om hjørner og hopper frem, når publikum kommer tæt på. Gyserløbet er målrettet børnefamilier, og der bliver skruet op for uhyggen i løbet af aftenen. Kl. 16.30-17.30 er for de 5-10-årige og kl. 17.30-20. er for +10 år.

For de yngste er der uhyggelig ansigtsmaling allerede fra kl. 16, ligesom der er græskarudskæring og snobrød, der skal bages over bålet hos FDF spejderne. Kl. 17.00 kigger Palle Pirat og Lisbeth syngesild forbi og underholder.

Brønshøj Kirkes pigekor sørger for kage, kakao og kaffe, Ipsens pølsevogn triller en tur forbi, og Rotary sælger øl, sodavand og vin. Fritidshjemmet Blå Tårn sørger for den uhyggelige udsmykning af haven.

Hvis man tør, så er det med andre ord en god ide at kigge forbi til lidt gys og gru på Brønshøjvej 17. Som deltager er man naturligvis også mere end velkommen til selv at hoppe i sin mest skræmmende udklædning. HBH Handels- og Erhvervsforening sørger for at uhyggen traditionen tro også breder sig ned af Frederikssundsvej i butikkerne.

Der er fri entre.

Arrangementet er støttet af Brønshøj-Husum Lokaludvalg.

Program:
Kl. 16.00:
Ansigtsmaling for de mindste

Kl. 16.30-17.30:
Gyserløb for 5-10 år

Kl. 17.00:
Koncert med Palle Pirat
& Lisbeth Syngesild

Kl. 17.30-20.00:
Gyserløb for + 10 år

Hele aftenen: Græskarudskæring, snobrød, mad og drikke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top