Gensyn med Frederik
frederik-konradsen.jpg
Foto: Lene Pausgaard
I år bliver Halloween i Brønshøj lidt anderledes og KC Møbler, Den Lille Gode Slagter og Jyske Bank har i år slået sig sammen om et arrangement på Hjørnet af Kabbelejevej og Frederikssundsvej. Her har de, blandt andre aktiviteter, inviteret Frederik Konradsen til at underholde

Mange kan nok huske ham med det rå-seje garn fra den første x-Factor konkurrence i 2008. Dengang charmerede han danskerne og ikke mindst Blachman.

I dag charmerer han stadig. Frederik Konradsen lever drømmen og har levet af musik de sidste 20 år. Han spiller alt fra egne numre til covernumre. Men hvad man kommer til at høre ham spille den 26. oktober fra kl. 17.30 er endnu uvist.

-Jeg er meget spontant, så jeg ved først, hvad jeg spiller, når jeg ser, hvilket publikum der dukker op. På den måde får jeg også testet hvad der virker, og hvad der ikke virker, fortæller den 37-årige Frederik, der har haft gang i masser af projekter efter sin X-Factor medvirken.

– Jeg har lavet musik til reklamefilm, lavet egen musik og har rejst meget rundt i hele verden og spillet, fortæller Frederik, der glæder sig til at møde et udklædt og uhyggeligt Brønshøj.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top