Fantasi om indstævning
Organisationsbestyrelsen i boligselskabet SAB blev på et møde i april orienteret om, at SAB´s afdeling Humlevænget i Husum skulle være blevet indstævnet for ikke mindre end Menneskerettighedsdomstolen.

Organisationsbestyrelsen i boligselskabet SAB blev på et møde i april orienteret om, at SAB´s afdeling Humlevænget i Husum skulle være blevet indstævnet for ikke mindre end Menneskerettighedsdomstolen.

Indstævningen skulle være foretaget af SAB´s afdeling på Bellahøj og også en journalist på Brønshøj-Husum Avis skulle være indblandet. Hverken afdelingen på Bellahøj eller Brønshøj-Husum Avis har kendskab til en indstævning, og på SAB´s organisationsbestyrelsesmøde i september måtte budbringeren af den fantasifulde påstand da også meddele, at historien ikke har hold i virkeligheden.

Brønshøj-Husum Avis har spurgt budbringeren, der i øvrigt også selv sidder i afdelingsbestyrelsen i Humlevænget, om hun kan oplyse om, hvad der lå til grund for hendes orientering til SAB´s organisationsbestyrelse den 25. april 2018, om at afdelingen Humlevænget er blevet indstævnet for menneskerettighedsdomstolen.

Ikke helt overraskende er der ikke kommet svar.

SAB (Samvirkende Boligselskaber)
SAB er en almen boligorganisation med 8.840 boliger i 57 afdelinger i København og Herlev.
Organisationsbestyrelsen varetager den overordnede ledelse af SAB og er økonomisk og juridisk ansvarlig.
Administreres af KAB

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top