Tøjmarked i Bellahøj Hallen
Søndag den 30. september vil over 80 handlende indtage Bellahøj Hallen for at komme af med deres brugte tøj og andre brugte beklædningsgenstande, og der meldes totalt udsolgt af stande.

Det er første gang Bellahøj Hallen fyldes med tøj. Alt fra brugt babytøj, badedragter og balkjoler til fodboldstøvler, fløjlsbukser og frakker. Her er alt fra H&Ms klassikere til eksklusive mærker, vintage-tøj og alt der, der måske bliver moderne engang igen. Til børn og voksne. Store og små størrelser. Samtidig er man med til at give godt og brugbart tøj et ekstra liv.

Bag arrangementet står Loppekompagniet, som også arrangerer loppemarkeder på Brønshøj Torv hele sommeren. Her sælger mange handlende også ud af deres brugte tøj, og derfor laves der nu et marked, hvor der udelukkende kan handles brugt tøj.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top