Tid til Metro til Brønshøj
Alt for længe er der talt om en Metro til Brønshøj - uden at den endnu er blevet til noget.

af Jakob Næsager, gruppeformand, C, på Københavns Rådhus

Alt for længe er der talt om en Metro til Brønshøj – uden at den endnu er blevet til noget. Nu skal der handling bag visionerne. I begyndelsen af september skal vi på Københavns Rådhus indgå en budgetaftale om kommunens økonomi for 2019.

Vi konservative vil komme til forhandlingerne med ønsket om en Metro til Brønshøj. Brønshøj har hverken Metro eller S-tog, og det giver trængsel på blandt andet Frederikssundsvej, hvor biler og busser ofte holder i kø.

Vi konservative ønsker at fremme en Metro til Brønshøj, så vi får knyttet hele byen sammen med Metro.

2 kommentarer om “Tid til Metro til Brønshøj”

  1. Johannes siger:

    Lokaludvalget og byrådet må øge befolkningstætheden langs disse strækninge for at gøre det lettere at beslutte at bygge en metro.. Jeg så rigtig gerne en metro til Tingbjerg, men det kræver altså andre politiske beslutninger før vi kan komme til den endelige metro-beslutning

  2. Johannes H-L siger:

    Hvis en Metro til brønshøj og evt Husum-Tingbjerg skal realiseres skal der fortættes omkring Frederiksundvejs og den højst sandsynlige ruter. Det kan I allerede komme igang med nu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top