Ny lokalhistorisk bog på vej
IMG_5739.jpg
Et af billederne i den kommende bog. Maleri af Frederikssundsvej set fra Brønshøj Torv mod Husum. Til højre anes sprøjtehuset fra 1844. Kunstner ukendt. Foto: ef
Samarbejde mellem Lars Cramer-Petersen og KulturNord

Den tidligere leder af Brønshøj Museum, Lars Cramer-Petersen, arbejder med en lokalhistorisk billedfortælling, der har den foreløbige titel ”Brønshøj Torv og deromkring”. Bogen forventes udgivet i november, bliver på 64 sider og bliver rigt illustreret med gamle billeder fra blandt andet Brønshøj Torv, Brønshøjvej og Frederikssundsvej.

Bogen udgives af det kommunale KulturNord, der i samarbejde med Lars Cramer-Petersen står for redigering samt yder økonomisk støtte til udgivelsen. Det bliver 17. gang den tidligere museumsleder udgiver bøger/hæfter om lokalhistoriske forhold og steder, blandt andet har han lavet en længere række bøger om byggeriet og livet på bydelens større veje.

Lars Cramer-Petersen i sit hjem med manus til den nye bog. Foto: ef

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top