Møde i Lokaludvalget
Næste møde i Brønshøj-Husum Lokaludvalg afholdes torsdag den 20. september, kl. 18.30 i EnergiCenter Voldparken

Næste møde i Brønshøj-Husum Lokaludvalg afholdes torsdag den 20. september, kl. 18.30 i EnergiCenter Voldparken. Mødet indledes som sædvanligt med ”Tilhørernes punkt”, hvor alle kan komme med korte indlæg eller stille korte spørgsmål til Lokaludvalget. På mødet skal blandt andet behandles otte ansøgninger om økonomisk støtte til lokale aktiviteter samt forslag til gennemførelse af det snart traditionelle julearrangement på og i Brønshøj Vandtårn. Endvidere skal Lokaludvalget drøfte evaluering af 2700Kulturdag samt en henvendelse til Teknik- og Miljøudvalget vedr. det i august afholdte motorløb på Bellahøj.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top