Lokalt coverband giver koncert
lokalt-band.jpg
Straight On her ved Rock Am See ved Berlin. Nu optræder de i Brønshøj for første gang i Kulturhuset Pilegårdens café torsdag den 4. oktober kl. 20. Foto: Pressefoto.
Er du vild med navne som Neil Young, The Who, The Kinks, Stones, Beatles og Joplin? Så kom i Kulturhuset Pilegården den 4. oktober kl. 20.00

Coverbandet Straight On består af 6 medlemmer, som spiller guitarrock fra de sidste 5 årtier. Guitarerne håndteres af Jesper Bøgeskov og Anders Mejlbjerg. Bassen spilles af Pia Nielsen, og bag trommerne finder man Max Kristiansen. Bandets to sangere Louise Buch Panton og Ole Nielsen supplerer hinanden med kor og har også nogle duetter sammen.

Straight On har tidligere spillet blandt andet ved Rock Am See ved Berlin, men det er deres første koncert i Brønshøj, som de har en særlig tilknytning til. Ikke alene har de i de sidste 10 år haft øvelokale i en industribygning i bydelen. Sangeren Ole har boet flere år i Brønshøj, mens begge guitarister stadig bor i Brønshøj. Trommeslager Max arbejder i Brønshøj og i 2012 indspillede bandet i Ark Recording Studio – også i Brønshøj.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top