Lokale seniorer skal svinge battet
bonymann1.jpg

DGI Landsstævne 2013 i Esbjerg DGI Landsstævne 2013 i Esbjerg.

Seniorerne er vilde med at svinge battet . Foto: Bo Nyman
Nu får lokale seniorer mulighed for at holde både krop og sind i form ved at spille bordtennis. Brønshøj Bordtennis tilbyder bordtennis til alle seniorer over 60 år – begyndere og øvede – og lægger ud med at invitere til åbent hus

Fremover tilbyder Brønshøj Bordtennis bordtennis til alle lokale seniorer, uanset niveau og tidligere erfaringer med idrætten. Træningen er tilrettelagt og tilpasset +60ernes dagsrytme og livsstil, og sikrer plads til hyggeligt samvær og fællesskab før, under og efter træningen med bold og bat.

Bordtennis sætter ikke bare konditionen på prøve, men påvirker og styrker også mange steder i hjernen. Der er med andre ord masser af fordele ved at spille bordtennis.

-Du træner reaktionsevne, balance og styrker musklerne. Bordtennis er derfor en velegnet mulighed for at få motioneret både fysikken og det mentale, når man har passeret de 60 år, og kroppen måske ikke længere kan holde til de mere fysisk betonede idrætter, udtaler Gert Jørgensen fra BAT60+, som er en indsats fra DGI Bordtennis og Dansk Bordtennis Union.

Lokalt åbent hus-arrangement skal få flere seniorer til at spille
I uge 37 afholder BAT60+ åbent hus-arrangementer over klubber i hele landet med formål om at præsentere bordtennis for seniorer, så flere gang komme i gang med at spille. Lokalt finder det sted i Brønshøj Bordtennis den 12-09-18 kl 10-12 i Grøndal Multicenter Hvidkildevej 64 2400 København N.

”Alle kan være med på tværs af form og ambitioner, da spillet varieres i tempo og intensitet efter lyst og behov. Der bliver taget godt imod nye spillere, så lysten til at komme igen er stærk,” fortæller Gert Jørgensen.

Har du spørgsmål til åbent hus-arrangementet i Brønshøj Bordtennis, er du velkommen til at kontakte Ole Dons på tlf. 30265273eller på oledons@gmail.com, hvor det er muligt at få yderligere oplysninger om både dagen og det bordtennistilbud, klubben har til seniorer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top