Glæde og engagement på Bellahøj Friluftsscene
Syng-01-36-18.jpg
Foto: Kaj Bonne
Mere end 2.000 vandpytdansende 0-8 årige børn og pædagoger sang med på Bellahøj Friluftsscene

Foto: Kaj Bonne
Der var liv, glæde og ægte engagement blandt børn og voksne fra 55 institutioner og skoler i Bispebjerg, Brønshøj, Husum, Tingbjerg, Nørrebro, Vanløse, Frederiksberg og Amager, da de torsdag i sidste uge var med i et rekordstort kæmpekor med fuldt poporkester og MGP vinder Flora Ofelia til årets Syng Højt! på Bellahøj Friluftsscene

Arrangementet i torsdags blev det sidste, før den smukke friluftsscene gennemgår et års renovering til 6 mio. kr.

Alle havde øvet sig i over en måned på en række sange og forberedt sig grundigt med deres voksne pædagoger. Børnene blev bakket op af bl.a. Jeppe & Marie fra DR’s Lille Nørd programmer og Flora Ofelia, vinder af MGP 2015 – alle tre aktuelle med biograffilmen Landet af Glas – den dygtige kordirigent Rikke Schou Olsen, Søren Bauns Orkester og Ridder Rosenkrans som kom på besøg hele vejen fra Koldinghus Slot.

– Syng Højt! – startede i 2012 som en markant københavnerbegivenhed til den årlige nationale Små Synger Sammen dag. Syng Højt! På Bellahøj Friluftsscene blev hurtigt Danmarks største arrangement på dagen.

– Syng Højt! på Bellahøj er arrangeret af iværksætter Peter Rønn i samarbejde med Forlaget Dansk Sang, Børnehuset Gemmet/Netværket Muffen og Tusindfryd.

– Syng Højt! er støttet af Lokaludvalgene i Brønshøj-Husum, Vanløse og Bispebjerg, Københavns Musikudvalg, Kultur Nord og Restaurant Bellahøj.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top