Farveglad workshop
foto-Mumi2.jpg
Foto: Billedcollage: Susse Volander
Leg og lær med Mumitroldene

Lørdag d. 15. september kl. 11.00-12.30 inviterer Brønshøj Bibliotek sammen med billedkunstner Susse Volander til en workshop med udgangspunkt i den finske forfatter og illustrator Tove Janssons bøger om Mumitrolden og hans venner, hvor der arbejdes med temaet ”farver”.

Børnene laver deres helt egen mumitegning på et stort stykke papir, som herefter dekoreres. På 6 borde med masser af genbrugsmaterialer i 6 forskellige farver kan børnene frit vælge hvilken farve deres Mumi skal have. Undervejs snakker vi om børnenes tegninger og farvevalg. Tegningerne kan tages med hjem eller udstilles på biblioteket.

Den første bog om Mumitroldene udkom i 1946 og siden da er der kommet et væld af forskellige udgaver af historierne om Mumidalen – lige fra tegneserier til pegebøger og film.

Familiearrangement, børn under 7 år skal have en voksen med. Gratis – kom bare tilmelding ikke nødvendig.

”Støttet af Brønshøj-Husum Lokaludvalg”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top