Efterår med kunst og historie
historieklub.jpg
Trykte programmer kan hentes på Brønshøj Bibliotek.
Brønshøj Bibliotek kan nu præsentere efterårsprogrammet for arrangementerne i Historieklubben og Kunstklubben BibNik

Tilbuddet i kunstklubben spænder vidt: Fra Per Arnoldi, der fortæller om sit liv og sin kunst med udgangspunkt i bogen Solo – umage erindringsglimt, der udkom i 2017 til kunsthistoriker Trine Ross, der fortæller om Magthavernes kunst.

Historieklubben starter med et foredrag af Tommy Heisz, der fortæller om den spanske syges hærgen, også i København. Senere kommer Julie Lahme, der fortæller om Magasin i – 150 års dansk modehistorie. Lidt lokalhistorie er der også blevet plads til, Helge Baun Sørensen fortæller om et par lokale hedengangne virksomheder, Søholm Mejeri og Dahl-Jensens Porcelænsfabrik.

Et medlemskab til en klub koster 200 kr., herefter har man fri adgang til alle arrangementer i klubben i sæsonen. Der vil til de fleste arrangementer være muligt at købe en billet til 50 kr. Hold øje med hjemmesiden, hvor der også vil være link til køb af medlemskaber.

Bibliotekarerne Karen Schaarup og Astrid Dalsgaard Pedersen ser frem til spændende og alsidige aftener i selskab med både tidligere og nye medlemmer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top